Yeni Videoda PS5’te Gösterilen PS1 Oynanışı


Yeni Videoda PS5'te Gösterilen PS1 Oynanışı |  GameSpot Haberleri

PlayStation 1 oyunları Malezya’da PSN’de görünmeye başladı ve YouTuber Mystic, klasik oyunların işlevselliğini PS5 olarak da bilinen modern bir konsolda test eden yeni bir video yayınladı.

PS5’te PS1 Oyunu – https://www.youtube.com/watch?v=lkd7Xz15bao

Geçen hafta YouTube’daki LukeYui, “tüm çok oyunculu sınırları kaldırır ve ölümden sonra bağlantıların devam etmesine izin verir” dedikleri bir Elden Ring Seamless Co-op modu için bir fragman yayınladı. Oyun ilerlemesi tüm oyuncular arasında paylaşılır.”

Call of Duty Sezon 3’ün sezon ortası güncellemesi, 24 Mayıs’ta Vanguard’da 10:00 PT / 13:00 ET’de ve Warzone güncellemesini 25 Mayıs 09:00 PT / 12 PM ET’de takiben hem Vanguard hem de Warzone için yayınlanacak. Yeni eklemeler Vanguard için çok oyunculu bir harita içerirken, Warzone’a yeni bir hızlı seyahat sistemi geliyor.

Call of Duty Sezon 3 Yeniden Yüklendi: https://www.gamespot.com/articles/call-of-duty-season-3-reloaded-will-bring-fast-travel-to-warzone-new-map-and-weapon-for-vanguard/1100- 6503745/

Kaynak bağlantısı


Kaynak : https://newslanes.com/2022/05/24/ps1-gameplay-shown-on-ps5-in-new-video-gamespot-news/

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir