Warzone 4. Sezon Reloaded Saat Kaçta Çıkıyor?


Warzone Season 4 Reloaded’ın bu ay yayınlanacağı tarih ve saatle ilgili ayrıntılar burada.

Warzone 4. Sezon Reloaded Saat Kaçta Çıkıyor?

21 Temmuz 2022’de yayınlandı

Call Of Duty Warzone ve Vanguard Season 4, popüler First Person Shooter serisinin her sezonu için planlanan “Reloaded” adlı sezon ortası güncellemelerini alıyor. Ancak bu yeni güncellemeyi çevreleyen ayrıntılar nelerdir ve Warzone için ne zaman yayınlanmasını bekleyebilirsiniz?

Neyse ki, sizin için cevaplarımız var, çünkü güncelleme başlamadan önce bilmeniz gereken tüm önemli ayrıntıları vurguluyoruz. Call Of Duty Warzone Season 4 Reloaded’ın yayınlanmasının planlandığı Tarih ve Saat dahil.

Warzone 4. Sezon Reloaded Saat Kaçta Çıkıyor?

Call Of Duty Warzone Sezon 4 Reloaded, “Paralı Paralı Askerler” başlığını taşıyan, 27 Temmuz’da 16:00 GMT/11:00 CT/12:00 ET/09:00 PT’de halkın kullanımına sunulacak. Tabii ki, bu tarih Sezon ilerledikçe değişebilir, ancak tarihin yazıldığı zamana çok yakın olduğu için bu tarihin kesin olarak belirlendiğini varsayıyoruz.

Warzone 4. Sezon Yeniden Yüklenenler Ne Zaman Çıkıyor Yeni içerik ve daha fazlası
Sezon 4 Reloaded, Vargo-S gibi tonlarca yeni içeriği beraberinde getiriyor. (Resim: Aktivasyon)

Güncelleme yayınlandıktan sonra, oyuncular yeni sezonun temel özelliklerinin yanı sıra tadını çıkarabilecekleri çok sayıda yepyeni içeriğe sahip olacaklar. The Vargo-S, Desolation çok oyunculu haritası, Zırhlı SUV nitro takviyesi ve taşınabilir yeniden konuşlandırma balonları gibi Warzone’u vuracak yeni eklemeler, bazı sağlam oyun değiştiriciler olarak öne çıkıyor.

Daha da kötüsü, Call Of Duty Warzone’da kötü şöhretli Terminatörlerin ortaya çıktığını gören iki yeni Operatör paketi ekledik. Bu paketler, orijinal filmin T-800’ünü ve ikinci filmin T-1000 Terminatörlerini içerecek ve satın alınabilecek.

Warzon 4. Sezon Yeniden Yüklenen Terminatör
Terminatörler ayrıca Warzone Season 4 Reloaded’a iki yeni Operatör olarak geliyor. (Resim: Aktivasyon)

Her iki paket de her bir Terminatör için dış görünümle birlikte bir dizi kozmetik ve plan içerecek. Bu paketler ve ne kadara mal olacakları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Warzone Season 4 Reloaded’daki yeni Terminator Operator paketlerinin fiyatlarını içeren makalemize göz atın.

Son olarak, Rebirth of the Dead ve Titanium Trials: Endurance adlı bir LTM’nin (Sınırlı Süreli Mod) eklendiğini göreceğiz. Ve Warzone için bu yeni içerik güncellemesinde yeni Zombie silah kamuflajları aldığımız için seyircilerdeki Zombi hayranları için bir ziyafet.

Ve hepsi bu. İkonik FPS serisi hakkında daha fazla bilgi için, Call of Duty kılavuzları, ipuçları, kademe listeleri, yüklemelerve daha fazlası.

Öne çıkan görüntü Activision’ın izniyle.

Kaynak bağlantısı


Kaynak : https://newslanes.com/2022/07/21/what-time-does-warzone-season-4-reloaded-release/

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir